Asus lanseaza smartphone-ul cu touchscreen si Windows Mobile P552w

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.729 ori
<b>Asus lanseaza smartphone-ul cu touchscreen si Windows Mobile P552w</b>Celebrul producator de PC-uri Asus a anuntat ieri un smartphone dotat cu touchscreen destinat publicului axat pe productivitate mobila, mai mult decat pe divertisment. Handsetul, purtand numele de P552w, foloseste un procesor Marvell Tavor de 623 MHz...

Celebrul producator de PC-uri Asus a anuntat ieri un smartphone dotat cu touchscreen destinat publicului axat pe productivitate mobila, mai mult decat pe divertisment. Handsetul, purtand numele de P552w, foloseste un procesor Marvell Tavor de 623 MHz pentru a rula Windows Mobile Professional 6.1 si suporta numeroase aplicatii mobile productive.

Terminalul poate primi si trimite e-mail-uri, suporta instant messaging si editare/vizualizare a fisierelor Microsoft Word, Excel si PowerPoint. Smartphone-ul nu este dotat cu o tastatura fizica, inputul desfasurandu-se cu ajutorul touchscreen-ului cu diagonala de 2.8 inchi. In cazul in care credeti ca tandemul Windows Mobile - touchscreen poate crea probleme, trebuie sa aflati ca Asus a creat o interfata speciala, customizata pentru acest handset, sub numele de Glide.

Asus P552w

Cu ajutorul lui Glide utilizatorul poate face zoom, poate selecta si face scroll doar prin intermediul degetelor si al ecranului touch. P552w suporta conectivitate WiFi, EDGE si 3G, cu o viteza maxima de 3.6 Mbps, iar printre specificatiile sale se afla si un GPS, suport pentru Google Maps, un slot pentru carduri microSD si Bluetooth. Suportul pentru playback audio/video este de asemenea inclus, plus o camera de 2 megapixeli, care poate inregistra video si uploda imagini direct prin Flickr.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×