Sony Ericsson G705 Kumiko a fost anuntat oficial

1.961 ori
<b>Sony Ericsson G705 Kumiko a fost anuntat oficial</b>Sony Ericsson anunta ieri noul handset G705, cunoscut si sub numele de Kumiko, un telefon 3G cu o camera de 3.2 megapixeli cu blitz LED si suport HSUPA. Pe lista sa de specificatii se afla suportul pentru carduri de memorie M2, o camera frontala pentru...

Sony Ericsson anunta ieri noul handset G705, cunoscut si sub numele de Kumiko, un telefon 3G cu o camera de 3.2 megapixeli cu blitz LED si suport HSUPA.

Pe lista sa de specificatii se afla suportul pentru carduri de memorie M2, o camera frontala pentru video convorbiri, un display QVGA de 2.4 inchi si 262.000 de culori si GPS. De asemenea, handsetul soseste cu suport WiFi, accelerometru si platforma Sony Ericsson Java 8.4, prezenta si in cazul modelului C905 (Shiho).

In plus, G705 Kumiko va dispune de un shortcut pentru Internet in meniul sau, acesta din urma fiind colorat in rosu, in stilul lui K660. Practic, avem de-a face cu un C905, fara camera performanta, iar pe langa acest telefon, Sony Ericsson a anuntat si o serie de noi accesorii, printre care car kit-ul Bluetooth HCB-108 si rama digitala foto IDP-100. Aflam de asemenea zvonuri despre un alt telefon, neconfirmat inca, sub numele de Eian, care ar putea fi lansat in aceasta perioada.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×