Asus MeMo Pad 8 lansat oficial În România; Disponibil pentru perioadă limitată exclusiv prin Flanco!

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.657 ori
<b>Asus MeMo Pad 8 lansat oficial În România; Disponibil pentru perioadă limitată exclusiv prin Flanco!</b>Astăzi începând cu orele 17:00 cei de la Asus au organizat un mic eveniment pentru lansarea tabletei MeMo Pad 8. Locația aleasă a fost magazinul Flanco situat în mall-ul Promenada iar atmosfera a fost destul de plăcută, s-a purtat o discuție...

Astăzi începând cu orele 17:00 cei de la Asus au organizat un mic eveniment pentru lansarea tabletei MeMo Pad 8. Locația aleasă a fost magazinul Flanco situat în mall-ul Promenada iar atmosfera a fost destul de plăcută, s-a purtat o discuție liberă despre acest nou produs și despre ce anume știe să facă.

Asus MeMo Pad 8 este o alternativă la modelul precedent MeMo Pad 7, care dispunea de un diplay de 7 inch, iar acum după cum ne putem da seama, avem de-a-face cu o tabletă ce are un ecran de 8 inch. MeMo Pad 8 cântărește doar 350 de grame și este foarte practic de ținut cu o singură mână. Rezoluția panoului este de 1280x800 pixeli și vine cu suport multi-touch în 10 puncte.

Asus MeMo Pad 8 lansat oficial În România; Disponibil pentru perioadă limitată exclusiv prin Flanco!

Mai avem la dispoziție o cameră principală de 5 megapixeli cu autofocus, o cameră secundară pentru videoconferințe de 1.2 megapixeli, 2 difuzoare stereo, 1 GB RAM și 16 GB memorie internă cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 64 GB. Ca procesor avem unul de tip quad-core de 1.6 GHz produs de către Asus. Bateria este o unitate de 3950 mAh și ni se promite până la 9 ore de funcționare.

Asus MeMo Pad 8 lansat oficial În România

Tableta are instalate câteva aplicații interesante printre care se numără Audio Wizard, un tool ce modifică modul în care se redă muzica, SuperNote pentru creearea de notițe și Floating App, o aplicație multitasking ce permite afișarea mai multor aplicații în același timp pe ecran. Asus MemoPad 8 va fi disponibilă în mai multe variante de culoare, iar momentan aceasta va putea fi achiziționată pentru o perioadă limitată doar din magazinele Flanco la un preț de 1199 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×