Nokia are pe țeavă Lumia 525; O a doua imagine pentru presă Își face apariția pe web!

1.321 ori
<b>Nokia are pe țeavă Lumia 525; O a doua imagine pentru presă Își face apariția pe web!</b>După ce mai devreme am văzut o presupusă imagine și o listă de specificații ale unui nou device de la Nokia, numit Lumia 525, iată că acum la câteva ore, avem și prima randare de presă, care a fost distribuită de pe contul de...

După ce mai devreme am văzut o presupusă imagine și o listă de specificații ale unui nou device de la Nokia, numit Lumia 525, iată că acum la câteva ore, avem și prima randare de presă, care a fost distribuită de pe contul de facebook evleaks.

Se pare că acesta va fi succesorul lui Nokia Lumia 520, telefon care a fost și încă este destul de popular, în special datorită prețului. Și noul Lumia 525 se va baza pe un preț scăzut de achiziție, astfel ne așteptăm ca acesta să fie un nou hit pe segmentul de telefoane mid-range.

Nokia Lumia 525 va dispune de 1GB RAM, un display de 4 inch cu rezoluție 800x480 pxieli, și un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1 gHz. Senzorul camerei foto va fi de 5 megapixeli și va fi capabilă de captură video 720p. Mai avem la dispoziție 8 GB memorie internă, slot card microSD și o baterie de 1430 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×