HTC 10 va fi lansat oficial în România pe data de 27 aprilie în cadrul unui eveniment special de presă

862 ori
<b>HTC 10 va fi lansat oficial în România pe data de 27 aprilie în cadrul unui eveniment special de presă</b>La aproximativ o lună de la anunțul său oficial, iată că HTC 10 se pregătește și de debutul comercial pe piața din România, un eveniment special de presă fiind plănuit pentru data de 27 aprilie. Vom face astfel cunoștiință cu noul flagship al taiwanezilor

O invitație proaspăt ajunsă în inbox-ul nostru ne aduce la cunoștiință faptul că noul flagship al taiwanezilor de la HTC va fi prezentat oficial în România pe data de 27 aprilie. Vom avea astfel parte de un eveniment special de presă din care vom afla mai multe despre capabilitățile telefonului, dar și prețurile recomandate de producător.

După cum bine știți, HTC 10 ne oferă un display Quad HD de 5.2 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 12 megapixeli cu bliț dual-tone, focalizare laser și sistem de stabilizare optică. Primim la pachet și un senzor frontal de 5 megapixeli dotat de asemenea cu OIS.

Pachetul hardware este bine pus la punct în cazul acestui nou flagship, dar design-ul ar putea fi acel factor decisiv pentru clienții ce au în plan achiziția sa. Avem parte de un soi de combinație aici, partea frontală fiind practic similară cu cea de pe One A9, iar panoul spate o reinventare a lui HTC One M7.

Vom vedea cât de bine se prezintă la acest capitol HTC 10 chiar miercuri, pe data de 27 aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×