ASUS PadFone Își prezintă performanțele: 14.1 ore de funcționare În mod browsing 3G, cu dockuri

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.214 ori
<b>ASUS PadFone Își prezintă performanțele: 14.1 ore de funcționare În mod browsing 3G, cu dockuri</b>ASUS PadFone este fără discuții cel mai original terminal hibrid al acestui an, combinând un telefon cu o tabletă și un dock tastatură, pentru a obține un netbook ideal, care oferă și conectivitate 3G. Noi încă așteptăm sosirea produsului...

ASUS PadFone este fără discuții cel mai original terminal hibrid al acestui an, combinând un telefon cu o tabletă și un dock tastatură, pentru a obține un netbook ideal, care oferă și conectivitate 3G. Noi încă așteptăm sosirea produsului în teste, dar până atunci hai să vedem ce a aflat Engadget despre el, la capitolul durata de viață a bateriei.

Până acum se pare că toată lumea s-a ferit de subiectul baterie când vine vorba de PadFone și asta pare puțin bizar. Ei bine, Engadget China a găsit un clip promoțional oficial pentru acest terminal în care se specifică o durată de funcționare de 16 ore pentru telefon, 63 de ore pentru tableta și 102 pentru laptop. Clipul a fost scos rapid de pe YouTube, iar cei de la ASUS au fost contactati și au răspuns că acei timpi sunt cei de funcționare în mod convorbire 2G, iar clipul urmează să fie reeditat.

în plus, ASUS a oferit și detalii despre timpul real de funcționare al lui PadFone și al terminalelor asociate. în cazul în care terminalul funcționează la un nivel de luminozitate de 137 nits (adică 50%), în modul telefon obțineți 2.6 ore de funcționare, 10.7 ore în mod tableta și 17 ore în mod laptop. Toate acestea se aplică la browsing-ul WiFi, iar în cazul celui prin 3G veți avea 2.1 ore pe telefon, 8.9 ore de funcționare pe tableta și 14.1 ore pe laptop.

Nu sună deloc rău, trebuie să recunosc și abia așteptăm să primim un PadFone, pentru a vi-l prezenta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×