Samsung Galaxy S III versus Galaxy Note - vârfurile tehnologice de la Samsung in duel (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.779 ori
<b>Samsung Galaxy S III versus Galaxy Note - vârfurile tehnologice de la Samsung in duel (Video)</b>Cei de la SlashGear au avut norocul să participe la CTIA 2012, care a avut loc în această săptămână și le-a oferit ocazia să pună mâna pe un Samsung Galaxy S III și să îl compare cu un Galaxy Note. Aceste două modele sunt vârfuri de gama...

Cei de la SlashGear au avut norocul să participe la CTIA 2012, care a avut loc în această săptămână și le-a oferit ocazia să pună mâna pe un Samsung Galaxy S III și să îl compare cu un Galaxy Note. Aceste două modele sunt vârfuri de gama pentru Samsung, unul fiind cel mai nou smartphone flagship al companiei și celalalt fiind primul smartablet in adevaratul sens al cuvantului și trendsetter la capitolul design.

Diferența clară între cele două este cea de design și diagonală, iar ambele modele au ecrane Super AMOLED, de 5.3 inch pe Galaxy Note și 4.8 inch pe noul Galaxy S. și rezoluțiile sunt similare, 1280 x 720 pe Galaxy S III și 1280 x 800 pe Galaxy Note, dar densitatea pixelilor este de partea noului telefon Galaxy S. în plus, Galaxy Note dispune de acel foarte apreciat stylus S Pen și aplicațiile foarte interesante pe care le are la pachet. Recent Galaxy Note a primit și actualizarea la Android 4.0 ICS și câteva aplicații din suita premium asociate cu S Pen.

Sincer să fiu diferența dintre cele două terminale e mai mare decât mă așteptam, la capitolul dimensiuni. Lungimea e cea care face diferența, fiind de 14.6 centimetri în cazul lui Note și 13.66 pe Galaxy S III. E interesant că în această comparație avem varianta AT&T a lui Galaxy Note, care nu are buton fizic, așa cum are cea din Europa de exemplu. Un alt salt mare este cel al generațiilor de procesor, smartabletul având un Exynos dual core de 1.4 GHz, în vreme ce telefonul anunțat la Londra pe 3 mai are un Exynos quad core de nouă generație, dar la capitolul GPU avem același Mali 400 MP.

Mai multe informații aflați și din clipul de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×