ASUS postează un teaser și o numărătoare inversă pentru CES 2015, unde va aduce noi telefoane ZenFone

Autor:  | Publicat în:  Asus 832 ori
<b>ASUS postează un teaser și o numărătoare inversă pentru CES 2015, unde va aduce noi telefoane ZenFone</b>ASUS a anunțat în această săptămână ca va organiza o conferință de presă pe 5 ianuarie, în cadrul lui CES 2015, primul târg de tehnologie de anul viitor. Se pare că evenimentul are loc cu o zi înainte de deschiderea oficială CES, deci ASUS...

ASUS a anunțat în această săptămână ca va organiza o conferință de presă pe 5 ianuarie, în cadrul lui CES 2015, primul târg de tehnologie de anul viitor. Se pare că evenimentul are loc cu o zi înainte de deschiderea oficială CES, deci ASUS va fi printre primele companii cu produse lansate în 2015.

Sub deviza "Experience 2morrow" compania a postat un teaser pentru eveniment și o numărătoare inversă pe site-ul oficial ASUS. Pe același site va exista un stream live de la eveniment și după cum aflăm cu ceva vreme în urmă, în Las Vegas, la CES vor fi lansate noi telefoane din seria ZenFone. Printre ele se va număra și un phablet de 5.5 inch și, sperăm noi și un model high end.

Unele dintre handseturile noi vor avea la interior procesoare Intel, ca și actualele modele de 4, 5 și 6 inch, în vreme ce altele vor fi bazate pe chipseturi MediaTek. Terminalele bazate pe Intel vor avea conectivitate LTE și prețuri de pornire în jurul valorii de 300 de dolari. Cât despre modelele cu MediaTek, ele vor fi ceva mai ieftine, iar ASUS vrea să le vândă în China și alte piețe emergente.

ASUS a vândut în 2014 8 milioane de smartphone-uri și vrea să dubleze numărul în 2015.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×