ASUS prezintă noul PadFone Infinity, cu procesor Snapdragon 800 și Îmbunătățiri de design

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.464 ori
<b>ASUS prezintă noul PadFone Infinity, cu procesor Snapdragon 800 și Îmbunătățiri de design</b>în cadrul unui eveniment oficial organizat în Taipei, ASUS a prezentat cu câteva ore în urma noul PadFone Infinity, într-o variantă actualizată față de modelul de la MWC. Cel mai important upgrade aici este cel de procesor, trecându-se la o...

în cadrul unui eveniment oficial organizat în Taipei, ASUS a prezentat cu câteva ore în urma noulPadFone Infinity, într-o variantă actualizată față de modelul de la MWC. Cel mai important upgrade aici este cel de procesor, trecându-se la o nouă generație de Snapdragon.

La interiorul acestui nou PadFone se afla un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.2 GHz, dar primim în plus și un slot microSD și un microfon secundar pentru anularea zgomotului de fond. Memoria internă a fost scăzută la 16 și 32 GB, având în vedere faptul că acum avem stocare externă la dispoziție. Există mici modificări și la nivel de design, cu finisaj premium al părții metalice din spate.

PadFone Infinity, cu procesor Snapdragon 800

Imaginați-vă un spate de iPhone, dar și mai arătos. Noul PadFone Infinity vine în două variante de culoare: negru titaniu și alb platinum. Software-ul a primit și el îmbunătățiri la capitolul design, de la iconuri minimaliste la întreaga interfața. Terminalul rulează Android 4.2, iar ASUS a un accent deosebit și pe noua camera a acestui PadFone.

Asus Pixel Master

în mare este aceeași cameră de 13 MP cu lentila F/2.0, dar primim și o funcție numită PixelMaster, care combina mai mulți pixeli pentru a forma o fotografie mai clară de 3 MP. Acest concept amintește de oversampling-ul de pe terminalele Nokia. în rest, acest PadFone vine cu aceleași dotări că predecesorul său: ecran Super IPS de 5 inch, camera frontală de 2 MP și baterie de 2400 mAh. Telefonul de sine stătător va costa 640 de dolari, iar dockul tabletă 240.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×