Microsoft Îi oferă lui Bing un nou logo, noi funcții și modificări de design

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.021 ori
<b>Microsoft Îi oferă lui Bing un nou logo, noi funcții și modificări de design</b>Puținii dintre voi care folosesc Bing și nu Google știu că acest motor de căutare are o interfață plăcută, dar și că rezultatele sale nu sunt chiar cele mai relevante. Ei bine, Microsoft a realizat o actualizare completă a serviciului, la...

Puținii dintre voi care folosesc Bing și nu Google știu că acest motor de căutare are o interfață plăcută, dar și că rezultatele sale nu sunt chiar cele mai relevante. Ei bine, Microsoft a realizat o actualizare completă a serviciului, la pachet cu un rebranding ce implică un nou logo.

Vestea vine după ce și Yahoo a căpătat un nou logo la începutul acestei luni. Microsoft aduce pentru Bing și o pagină Home cu design modern, iar cheia noii abordări este Page Zero. Acesta este o nouă funcție de căutare care ajută utilizatorii să găsească un rezultat util pentru căutarea lor chiar înainte să fie afișate rezultatele standard.

Microsoft Îi oferă lui Bing un nou logo, noi funcții și modificări de design

Conceptul este bazat pe ideea de sugestii autocompletate pe măsură ce scrieți termenii de căutare. Microsoft a creat și o zonă în partea superioară a paginii numită Pole Position. Aceasta include informații detaliate precum condiții meteo în orașele mari și alte detalii locale.

Microsoft Îi oferă lui Bing un nou logo, noi funcții și modificări de design

Noul Bing

Noul Bing combină funcția Snapshot cu cea Sidebar, iar Bing.com oferă acum un design pe 2 coloane, în locul celui pe 3 coloane anterior. Funcția Snapshot + Sidebar este acum inclusă în dreapta rezultatelor căutării, oferind informații despre entități (persoane, locuri și obiecte), plus informații adiționale din serviciile de socializare.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×