Avem și primele clipuri hands on cu LG Nexus 5 și imagini cu ecranul de start al lui Android KitKat (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.953 ori
<b>Avem și primele clipuri hands on cu LG Nexus 5 și imagini cu ecranul de start al lui Android KitKat (Video)</b>Dacă în urmă cu 2 ani aveam primele scăpări ale lui Galaxy Nexus pe undeva prin octombrie, iată că în acest an noul telefon Nexus ni se prezintă la jumătatea lui septembrie. E vorba aici despre primele clipuri hands on, chiar dacă ele au doar...

Dacă în urmă cu 2 ani aveam primele scăpări ale lui Galaxy Nexus pe undeva prin octombrie, iată că în acest an noul telefon Nexus ni se prezintă la jumătatea lui septembrie. E vorba aici despre primele clipuri hands on, chiar dacă ele au doar câteva secunde și sunt tare întunecate.

Vă reamintesc că telefonul a fost văzut prima oară într-un clip promoțional pentru Android 4.4 KitKat, ajungând apoi la FCC într-o serie de fotografii. Modelul Nexus 5 pe care îl vedeți în noile imagini aduce cu cel descoperit la FCC cu câteva zile în urmă. Dacă vreți și o parte amuzantă a poveștii, se pare că telefonul a fost lăsat nesupravegheat la un bar, în vreme ce un angajat Google a plecat puțin de lângă device.

LG Nexus 5

Un angajat al barului a profitat de ocazie și a făcut câteva fotografii și clipuri. Ne așteptăm la un handset cu CPU Snapdragon 800, display de 5 inch, LTE și numeroase din dotările lui LG G2, inclusiv camera cu stabilizare optică. Dacă zvonurile despre lansarea la mijlocul lui octombrie sunt reale, atunci vom avea atunci o perioadă interesantă, de vreme ce și noile iPad-uri ar trebui să sosească tot atunci.

Avem și primele clipuri hands on cu LG Nexus 5 și imagini cu ecranul de start al lui Android KitKat (Video)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×