Avem și primele clipuri hands on cu LG Nexus 5 și imagini cu ecranul de start al lui Android KitKat (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.907 ori
<b>Avem și primele clipuri hands on cu LG Nexus 5 și imagini cu ecranul de start al lui Android KitKat (Video)</b>Dacă în urmă cu 2 ani aveam primele scăpări ale lui Galaxy Nexus pe undeva prin octombrie, iată că în acest an noul telefon Nexus ni se prezintă la jumătatea lui septembrie. E vorba aici despre primele clipuri hands on, chiar dacă ele au doar...

Dacă în urmă cu 2 ani aveam primele scăpări ale lui Galaxy Nexus pe undeva prin octombrie, iată că în acest an noul telefon Nexus ni se prezintă la jumătatea lui septembrie. E vorba aici despre primele clipuri hands on, chiar dacă ele au doar câteva secunde și sunt tare întunecate.

Vă reamintesc că telefonul a fost văzut prima oară într-un clip promoțional pentru Android 4.4 KitKat, ajungând apoi la FCC într-o serie de fotografii. Modelul Nexus 5 pe care îl vedeți în noile imagini aduce cu cel descoperit la FCC cu câteva zile în urmă. Dacă vreți și o parte amuzantă a poveștii, se pare că telefonul a fost lăsat nesupravegheat la un bar, în vreme ce un angajat Google a plecat puțin de lângă device.

LG Nexus 5

Un angajat al barului a profitat de ocazie și a făcut câteva fotografii și clipuri. Ne așteptăm la un handset cu CPU Snapdragon 800, display de 5 inch, LTE și numeroase din dotările lui LG G2, inclusiv camera cu stabilizare optică. Dacă zvonurile despre lansarea la mijlocul lui octombrie sunt reale, atunci vom avea atunci o perioadă interesantă, de vreme ce și noile iPad-uri ar trebui să sosească tot atunci.

Avem și primele clipuri hands on cu LG Nexus 5 și imagini cu ecranul de start al lui Android KitKat (Video)

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×