Asus lansează o variantă actualizată pentru modelul ZenFone MAX; vine cu procesor Snapdragon 615

1.721 ori
<b>Asus lansează o variantă actualizată pentru modelul ZenFone MAX; vine cu procesor Snapdragon 615</b>Asus ZenFone Max este unul dintre smartphone-urile ce ne-au impresionat la capitolul autonomie, telefon ce a reușit să ofere un timp de 19 ore și 35 minute în modul playback video HD. Astăzi, compania taiwaneză anunță lansarea unei versiuni actualizate ce

În vreme ce noua gamă de terminale ZenFone 3 este așteptată la Computex 2016 pe data de 30 mai, iată că producătorul taiwanez anunță astăzi o variantă actualizată pentru nimeni altul decât ZenFone Max - telefonul ce în cadrul testelor realizate aici, obținea un timp de 19 ore și 35 minute de playback video continuu la rezoluție HD.

Singurele modificări pe care le remarcăm din start, sunt utilizarea unui procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 de această dată (vs. Snapdragon 410 pe modelul din 2015), respectiv oferirea și unei variante cu 3 GB memorie RAM la bord. Primim același display de 5.5 inch cu rezoluție HD, bateria de 5000 mAh, respectiv camera foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și telemetru laser.

Asus ZenFone MAX ZC550KL 2016 ne oferă 32 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD, și o cameră frontală de 5 megapixeli. În continuare, telefonul poate servi pe post de power-bank pentru alte dispozitive, și asta prin intermediul unui cablu USB OTG.

În India, telefonul costă doar 148 dolari pentru versiunea cu 2 GB RAM, respectiv 192 dolari pentru modelul ce ne aduce 3 GB memorie RAM la interior. Vor fi disponibile numeroase variante de culoare, după cum urmează: negru, abl, portocaliu și albastru. Lista completă de specificații o găsiți aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×