ASUS ROG Phone 2 apare și într-un benchmark, depășind toate telefoanele cu Android

1.024 ori
<b>ASUS ROG Phone 2 apare și într-un benchmark, depășind toate telefoanele cu Android</b>ASUS ROG Phone 2 a devenit subiect de scăpări ca un soi de avalanșă, ajungând de la o colecție de specificații la procesor confirmat și imagini live în doar 24 de ore. Acum avem și prima sa apariție într-un benchmark

ASUS ROG Phone 2 a devenit subiect de scăpări ca un soi de avalanșă, ajungând de la o colecție de specificații la procesor confirmat și imagini live în doar 24 de ore. Acum avem și prima sa apariție într-un benchmark, în care zdrobește concurența.

ASUS ROG Phone 2

Va reamintesc că telefonul inaugurează procesorul Snapdragon 855 Plus, anunțat la început de săptămâna. Apariția sa în fotografii live a venit imediat după și acum îl găsim în GeekBench, cu scoruri impresionante, mai ales la testul Multi Core, unde ajunge la 11.103 puncte. Cu acest din urmă scor îl întrece pe Xiaomi Black Shark 2 de exemplu, cu ale sale 10.771 puncte.

Ca idee la testele Mobilissimo.ro am ajuns la 11.404 puncte cu iPhone XS Max, iar în lumea Android pe primul loc era OnePlus 7 Pro cu 10.849 puncte. Vedem și că noul ROG Phone are 12 GB RAM la bord și Android 9.0 Pie. Terminalul a fost certificat recent de către FCC-ul din Taiwan și CCC-ul din China sub formă a două variante, ASUS_I001D și ASUS_I001DC.

În documentul CCC apare și o versiune cu încărcare rapidă la 18W și una cu încărcare la 30W. Telefonul va debuta pe 23 iulie, cu difuzoare duale, feedback haptic și un ecran de 6+ inch cu refresh rate de 120 Hz. Așteptăm și exclusivități din lumea jocurilor. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×