ASUS ROG Phone 2 uimește prin upgrade-uri deosebite la nivel de baterie și ecran; Apare certificarea sa TENAA

954 ori
<b>ASUS ROG Phone 2 uimește prin upgrade-uri deosebite la nivel de baterie și ecran; Apare certificarea sa TENAA</b>După cum bine știți ne-au mai rămas doar 5 zile până la marele debut al smartphone-ului de gaming ASUS ROG Phone 2, dispozitiv ce va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment pe data de 23 iulie

După cum bine știți ne-au mai rămas doar 5 zile până la marele debut al smartphone-ului de gaming ASUS ROG Phone 2, dispozitiv ce va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment pe data de 23 iulie. Am aflat câteva detalii despre acesta în ultimele zile, dar astăzi descoperim certificarea TENAA care pe de o parte de aduce imagini reale cu handset-ul și pe de altă parte și o listă de dotări hardware.

Aflați pentru început faptul că agenția chineză de certificare a aprobat 4 variante diferite ale acestui device și anume ASUS_I001DA, I001DB, I00DC și I00DD. Toate menționate aici au dimensiunile 170.99 x 77.6 x 9.78 mm - astfel că vorbim despre același telefon, poate doar cu unele diferențe la nivel de echipare.

ASUS ROG Phone 2

Imaginile deși întunecate ne permit să observăm câteva detalii la nivel de look, precum panoul frontal ce include difuzoare stereo sus și jos și faptul că ecranul are margini rotunjite în cele 4 colțuri ale sale. Apropo de ecran, avem aici un panou uriaș de 6.59 inch cu aspect 18:9 și rată de refresh de 120Hz - asta în vreme ce pe primul ROG Phone primeam ecran 90Hz de 6 inch.

Se merge pe ruta unui scanner de amprente integrat în ecran și vedem că în spate nu se întâmplă prea multe schimbări estetice. Avem o cameră duală cu bliț dual-LED aici și o grilă asociată ventilatorului. Pe lângă upgrade-ul pentru display, ROG Phone 2 va oferi și o baterie mai mare, mai precis o unitate de 5800 mAh capabilă de încărcare la 30W. Primul ROG Phone avea baterie de 4000 mAh.

Toate aceste upgrade-uri se vor reflecta și într-un preț mai mare cu siguranță. Așteptăm și alte leak-uri până la debutul de pe 23 iulie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×