ASUS ROG Phone 2 are confirmată data lansării; Va debuta pe 23 iulie cu ecran 120 Hz

746 ori
<b>ASUS ROG Phone 2 are confirmată data lansării; Va debuta pe 23 iulie cu ecran 120 Hz</b>În ultimele săptămâni s-a vorbit din când în când și despre ASUS ROG Phone 2, al doilea smartphone de gaming din portofoliul taiwanezilor ce este așteptat la pachet cu un ecran 120Hz. Se vehicula atunci și o dată de lansare

În ultimele săptămâni s-a vorbit din când în când și despre ASUS ROG Phone 2, al doilea smartphone de gaming din portofoliul taiwanezilor ce este așteptat la pachet cu un ecran 120Hz. Se vehicula atunci și o dată de lansare și anume 23 iulie, dată care astăzi este confirmată la nivel oficial de către un teaser postat de către companie pe pagina de Weibo.

ASUS ROG Phone 2

Din păcate materialul teaser nu dezvăluie extra detalii despre telefon, dar vedem menționată colaborarea dintre ASUS ROG și Tencent Games, creatorul PUBG Mobile. Sunt șanse mari să vedem astfel oferite conținuturi exclusive PUBG sau Call of Duty Mobile pentru cumpărătorii acestui smartphone sau poate chiar un joc lansat în premieră pe device.

Recent am aflat că smartphone-ul cel nou ROG va păstra suportul pentru încărcarea rapidă la 30W. De asemenea sunt indicii cu privire la debutul unei variante ROG Phone 2 Lite ce va oferi alimentare la 18W în schimb. Pe lângă ecranul 120Hz ne mai așteptăm la un procesor Snapdragon 855, până la 12 GB RAM și la variante cu multă stocare la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×