ASUS spun că nu au În plan să lanseze o versiune 3G a lui Transformer Prime

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.178 ori
<b>ASUS spun că nu au În plan să lanseze o versiune 3G a lui Transformer Prime</b>Se pare că a fost făcut o declarație publică în care s-au infirmat zvonurile legate de o versiune 3G pentru prima tabletă quad-core comercializată world wide, prima și cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. &nbsp; Informația este ambiguuă. S-a spus...

Se pare că a fost făcut o declarație publică în care s-au infirmat zvonurile legate de o versiune 3G pentru prima tabletă quad-core comercializată world wide, prima și cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Informația este ambiguuă. S-a spus că Prime nu va avea versiune 3G, dar viitoarele tablete high-end din seria Transformer vor primi și această opțiune de conectivitate. Mă gândesc că poate Transformer Prime TF700T cu rezoluție 1920x1080 pixeli va avea și 3G.

Asus speră să comercializeze 6 milioane de tablete Android în 2012. Transformer Prime rămâne:

  • prima tabletă quad-core;
  • prima tabletă cu update la Android 4.0;
  • prima tabletă cu cameră foto de 8 Megapixeli.
⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×