Fotografii făcute cu Sony Xperia S

1.604 ori
<b>Fotografii făcute cu Sony Xperia S</b>Un nou senzor foto și-a făcut loc în portofoliul Sony pe Xperia S și Xperia ion. Senzorul aduce 12 Megapixeli. Un număr similar are Nokia N8, dar diferă tehnologia adoptată. Aveți o serie de imagini mai jos făcute în cadrul târgului de...

Un nou senzor foto și-a făcut loc în portofoliul Sony pe Xperia S și Xperia ion. Senzorul aduce 12 Megapixeli. Un număr similar are Nokia N8, dar diferă tehnologia adoptată. Aveți o serie de imagini mai jos făcute în cadrul târgului de tehnologie de la Las Vegas.

Trebuie ținut cont că între timp va sosi Android 4.0 ICS și se va schimba mult pe partea de software legat de camera foto. Am în minte ce s-a întâmplat la Asus Eee Pad Transformer Prime care a crescut ca și calitate a fotografiilor la update-ul pe care l-am făcut de la 3.2 HoneyComb la 4.0 Ice Cream Sandwich.

Imaginile sunt redimensionate, dar nu s-a făcut nicio editare.

Fotografii făcute cu Sony Xperia S

Fotografii făcute cu Sony Xperia S

Fotografii făcute cu Sony Xperia S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×