UMi Plus Extreme se află în pregătiri pentru lansare, vine cu procesor Helio P20 şi 6 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  UMI 918 ori
<b>UMi Plus Extreme se află în pregătiri pentru lansare, vine cu procesor Helio P20 şi 6 GB RAM</b>UMi Plus Extreme este numele unui nou smartphone pregătit de către chinezii de la Umi, un telefon ce urmează a ne oferi dotări high-end precum un procesor octa-core MediaTek Helio P20 și un chip de 6 GB memorie RAM. Avem ocazia ca astăzi să vedem și

Prolificii chinezi de la UMi, pe care e uşor să îi reţinem pentru promisiunea făcută că vor actualiza 3 handseturi la Nougat în decembrie pregătesc acum un nou smartphone cu dotări de flagship. Pe numele său UMi Plus Extreme, handsetul poate fi admirat în randarile de mai jos şi avem şi detalii despre dotările sale.

Umi Plus Extreme

La bord vom găsi un procesor Helio P20, 6 GB RAM şi aparent vom avea Android 7.0 Nougat preinstalat pe handset. Preţul va fi incredibil şi anume doar 299.99 dolari, dar probabil pentru o versiune cu 4 GB RAM şi mai puţină stocare. Handsetul va sosi pe negru sau albastru şi dacă ne luăm după predecesorul său, UMi Plus, ar trebui să avem şi port USB Type C la bord şi o baterie de cel puţin 4000 mAh.

Umi Plus Extreme

Camera de 13 MP ar putea fi păstrată, ca şi ecranul Full HD de 5.5 inch. Corpul unibody din aluminiu e practic sigur şi randările par să prezinte un model care conform ochiului meu format ar trebui să aibă o talie sub 8 mm. Până se lansează UMi Plus Extreme, aveţi şi un concurs aici care va aduce un UMi Plus standard.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×