ASUS Transformer Prime primește unealta de deblocare pentru bootloader

1.437 ori
<b>ASUS Transformer Prime primește unealta de deblocare pentru bootloader</b>A fost o întreagă discuție pe web când s-a descoperit că ASUS livrează Transformer Prime cu partea de boot criptată. Compania taiwaneză nu aveam cum să nu fie receptivă la feed-back-ul primit pe web și a promis că va furniza un tool de...

A fost o Întreagă discuție pe web când s-a descoperit că ASUS livrează Transformer Prime cu partea de boot criptată. Compania taiwaneză nu avea cum să nu fie receptivă la feed-back-ul primit pe web și a promis că va furniza un tool de deblocare.
Â

Uite că s-au ținut de promisiune și au furnizat softul. Este sub formă de APK și poate fi descărcat de pe site-ul ASUS. După ce este instalat se pot instala custom ROM-uri - sunt o multitudine dintre care CyanogenMod pare a fi cel mai popular.

Trebuie să stiți că instalarea APK-ul pentru deblocare pe Transformer Prime duce și la pierderea garanției.

Preț Asus Eee Pad Transformer Prime În magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×