Telefoanele HTC One X, E și S ce vor fi prezentate la MWC Barcelona 2012 - câteva detalii

1.253 ori
<b>Telefoanele HTC One X, E și S ce vor fi prezentate la MWC Barcelona 2012 - câteva detalii</b>Cu trei zile înainte de deschiderea MWC Barcelona 2012 au și fost aflate o serie de informații despre linia de telefoane inteligente pe care HTC le va aduce în Barcelona. în primul rând sunt confirmate încă odată sub numele de One E, S și X....

Cu trei zile înainte de deschiderea MWC Barcelona 2012 au și fost aflate o serie de informații despre linia de telefoane inteligente pe care HTC le va aduce în Barcelona. în primul rând sunt confirmate încă odată sub numele de One E, S și X.

HTC One X

Va avea un procesor quad-core și se va poziționa ca vâr de gamă în portofoliul taiwanezilor. Se bazează pe Tegra 3 ca și LG Optimus 4X HD. Display-ul va avea rezoluție HD și tehnologie S-LCD, cameră de 8 Megapixeli.

A fost pus și un teaser pe pagina de facebook a HTC în care se afla un desen al unui telefon HTC cu numărul 5 în mijloc - făcea referire la Tega 3 ce dispune de 5 procesoare, unul subtactat pentru operațiile de rutină sau poate vor aduce 5 telefoane la MWC Barcelona 2012.

HTC One E

Era denumit și HTC Ville în zvonurile afirmate pe web în ultimele luni. Integrează un procesor dual-core. A reușit să scoată 60.6 fps în NenaMark2. Este un scor impresionant dacă ne raportăm la HTC Sensation XE care a obținut doar 27 fps.

HTC One S

S-a vorbit despre el sub nick-name-ul HTC Primo. Este targetat pentru entry-level și va fi un succesor al lui Wildfire S. Integrează un procesor single core tactat la 1 GHz și display Super AMOLED de 3.7 inch. Observați ce a ajuns să fie catalogat drept entry level în 2012.

HTC are planuri mari vis-a-vis de NFC și din Q3 2012 vor integra această tehnologie în toate telefoanele nou lansate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×