Telefoanele HTC One X, E și S ce vor fi prezentate la MWC Barcelona 2012 - câteva detalii

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.176 ori
<b>Telefoanele HTC One X, E și S ce vor fi prezentate la MWC Barcelona 2012 - câteva detalii</b>Cu trei zile înainte de deschiderea MWC Barcelona 2012 au și fost aflate o serie de informații despre linia de telefoane inteligente pe care HTC le va aduce în Barcelona. în primul rând sunt confirmate încă odată sub numele de One E, S și X....

Cu trei zile înainte de deschiderea MWC Barcelona 2012 au și fost aflate o serie de informații despre linia de telefoane inteligente pe care HTC le va aduce în Barcelona. în primul rând sunt confirmate încă odată sub numele de One E, S și X.

HTC One X

Va avea un procesor quad-core și se va poziționa ca vâr de gamă în portofoliul taiwanezilor. Se bazează pe Tegra 3 ca și LG Optimus 4X HD. Display-ul va avea rezoluție HD și tehnologie S-LCD, cameră de 8 Megapixeli.

A fost pus și un teaser pe pagina de facebook a HTC în care se afla un desen al unui telefon HTC cu numărul 5 în mijloc - făcea referire la Tega 3 ce dispune de 5 procesoare, unul subtactat pentru operațiile de rutină sau poate vor aduce 5 telefoane la MWC Barcelona 2012.

HTC One E

Era denumit și HTC Ville în zvonurile afirmate pe web în ultimele luni. Integrează un procesor dual-core. A reușit să scoată 60.6 fps în NenaMark2. Este un scor impresionant dacă ne raportăm la HTC Sensation XE care a obținut doar 27 fps.

HTC One S

S-a vorbit despre el sub nick-name-ul HTC Primo. Este targetat pentru entry-level și va fi un succesor al lui Wildfire S. Integrează un procesor single core tactat la 1 GHz și display Super AMOLED de 3.7 inch. Observați ce a ajuns să fie catalogat drept entry level în 2012.

HTC are planuri mari vis-a-vis de NFC și din Q3 2012 vor integra această tehnologie în toate telefoanele nou lansate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×