ASUS Transformer Prime vine cu partea de bootare blocată și criptată

1.552 ori
<b>ASUS Transformer Prime vine cu partea de bootare blocată și criptată</b>Un membru din formului XDA-Developers a descoperit că ASUS Transforme Prime nu permite rularea de flash custom ROM-uri și chiar au criptat partea de boot cu AES pe 128 de biți. Tableta a fost testată și a avut o recenzie și din partea Mobilissimo.ro...

Un membru din formului XDA-Developers a descoperit că ASUS Transforme Prime nu permite rularea de flash custom ROM-uri și chiar au criptat partea de boot cu AES pe 128 de biți. Tableta a fost testată și a avut o recenzie și din partea Mobilissimo.ro - aici. A fost așteptată cu maxim interes și asta pentru că este și prima tabletă cu Tegra 3, procesor quad-core.

Nu trebuie să uităm și problemele amintite în dot com și presupun că acestea sunt de vină și pentru numeroasele amânări. Erau legate de conexiunea wi-fi, acum se vorbește de receptorul GPS care funcționează defectuos. Poate că până la mijlocul lui ianuarie 2012 când ajunge și în țara noastră, se vor rezolva printr-un update software. Tableta testată de Alex era un sample și nu versiunea finală, de comercializare.

Este ciudat că au ales să blocheze bootarea tabletei astfel încât să nu poată fi rulate și alte versiuni de soft în afară de cele oferite din standard. în acest moment rulează Android 3.2 HoneyComb și este promis un update în viitorul apropiat la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. HTC folosea un astfel de program de criptare pe smartphone-urile sale, dar la presiunea clienților a ales să renunțe la el.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×