ASUS Transformer Prime Unboxing - scoatem din cutie prima tabletă quad core cu Android (Video)

2.172 ori
<b>ASUS Transformer Prime Unboxing - scoatem din cutie prima tabletă quad core cu Android (Video)</b>ASUS Transformer Prime este tableta despre care s-a vorbit mult în ultimele luni și pe care ați văzut-o în mâinile unor domnișoare sexy cu ocazia petrecerii de lansare a acestui device. Acum tableta quad-core cu procesor Nvidia Tegra 3 a ajuns în...

ASUS Transformer Prime este tableta despre care s-a vorbit mult în ultimele luni și pe care ați văzut-o în mâinile unor domnișoare sexy cu ocazia petrecerii de lansare a acestui device. Acum tableta quad-core cu procesor Nvidia Tegra 3 a ajuns în teste la Mobilissimo.ro și ca de obicei am scos-o din cutie în fața camerei. Hai să vedem ce am aflat cu această ocazie:

Device-ul oferit în teste de către ASUS România vine cu dockul keyboard la pachet și ni se prezintă cu un finisaj metalic plăcut privirii și atingerii. Cu dockul tastatura atasat terminalului, acesta seamănă foarte mult cu un ultrabook din seria Zenbook, sau cel puțin așa mi s-a părut la prima vedere. în cutia acestui produs se afla tableta, dock-ul cu tastatură, cablul USB, încărcătorul și un manual.

Observați că tabletei îi ia ceva timp să booteze în Honeycomb, dar avem aici o unitate de test și nu varianta finală, deci nu putem judeca prea aspru acest device deocamdată. Observați o funcție specială Super IPS+ pentru creșterea luminozității și trebuie să recunosc că ecranul arata foarte bine, iar tableta stă bine în mână, este ușoară, subțire și comodă de manevrat. Tastatura dock se atașează ușor, iar pe acest terminal și pe procesorul sau quad core le vom supune la teste zilele viitoare și vom reveni cu o recenzie completă. Aflați că ASUS Transformer Prime va primi actualizare la Android 4.0 Ice Cream Sandwich, dacă vă tentează acest aspect.

ASUS Transformer Prime

ASUS Transformer Prime

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×