Chuwi Hi12 Unboxing: scoatem din cutie o tabletă uriaşă, cu sistem dual boot, opţiune pentru tastatură şi stylus (Video)

1.118 ori
<b>Chuwi Hi12 Unboxing: scoatem din cutie o tabletă uriaşă, cu sistem dual boot, opţiune pentru tastatură şi stylus (Video)</b>A trecut ceva vreme de la ultima recenzie de tabletă la Mobilissimo.ro şi iată-ne reveniţi în acest segment cu un masiv model 12 inch. E vorba despre Chuwi Hi12, terminal cu ecran de 12 inch şi care costă 229.89 dolari la GearBest.com.

A trecut ceva vreme de la ultima recenzie de tabletă la Mobilissimo.ro şi iată-ne reveniţi în acest segment cu un masiv model 12 inch. E vorba despre Chuwi Hi12, terminal cu ecran de 12 inch şi care costă 229.89 dolari la GearBest.com. Vama ne-a costat 180 de lei, iar dacă doriţi şi tastatură şi stylus, costa încă 50 de dolari.

Chuwi Hi12, continutul cutiei

Avem de-a face cu un produs de mari dimensiuni, care deşi măsoară un rezonabil 8.9 mm în talie, cântăreşte şi 852 de grame. În ziua de azi există şi laptopuri bunicele care se laudă că au un 1 kg, deci vă daţi seama că e un device masiv. În cutie se află încărcătorul, cablul USB şi manualele, iar terminalul rulează Windows 10 şi Android 5.1, cu posibilitate de a alterna între ele prin apăsarea unui singur buton.

Chuwi Hi12 scos din cutie

La interiorul tabletei se află un procesor Intel Cherry Trail, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Ecranul este unul de 12 inch, cu rezoluţie de 2160 x 1440 pixeli, iar pe partea de conectivitate beneficiem de două porturi full USB, de altfel binevenite pentru a conecta stocare externă sau accesorii. Unul e chiar port USB 3.0 şi avem parte şi de port HDMI şi slot microSD.

Tableta are baterie de 11.000 mAh şi o cameră principală de 5 MP şi frontală de 2 MP. Pe Android ne putem juca fără probleme, iar Windows 10 pune la bătaie Office pentru productivitate şi Cortana. Revenim cu review în curând!

Prețul actualizat al tabletei îl puteți afla de aici!

Unboxing Chuwi Hi12

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×