Samsung Galaxy S rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich... evident neoficial (Video)

5.377 ori
<b>Samsung Galaxy S rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich... evident neoficial (Video)</b>Samsung Galaxy S a fost unul dintre cele mai bine vândute telefoane ale anului trecut, dar se pare că producătorul sau se leapădă de moștenirea trecutului și nu mai oferă suport pentru actualizare la Android 4.0 pe acest device... cel puțin nu...

Samsung Galaxy S a fost unul dintre cele mai bine vândute telefoane ale anului trecut, dar se pare că producătorul sau se leapădă de moștenirea trecutului și nu mai oferă suport pentru actualizare la Android 4.0 pe acest device... cel puțin nu oficial. Mai jos vedeți un Galaxy S rulând cel mai nou Android, ca de obicei prin aportul comunității de dezvoltatori Android.

Vă reamintesc că Galaxy S s-a lansat cu Android 2.1 Eclair la bord, a primit Froyo la scurt timp după și în cele din urmă și Android 2.3 Gingerbread. Trebuie să recunosc că nu sunt mirat să aflu că un smartphone lansat cu un an și jumătate în urmă nu primește cel mai nou Android, doar este un terminal destul de vechi, nu-i așa? Asta nu înseamnă că Galaxy S nu poate rula Ice Cream Sandwich, asta să fie clar. Comunitatea de dezvoltatori Android a oferit un build stabil de Android 4.0, sub forma unui ROM pentru Galaxy S, care a fost creat foarte rapid.

Evident exista câteva modificări și sacrificii care trebuie făcute aici și nu vă asteptati la o experiență fără lag și mici buguri. Dacă vreti totuși să vă sacrificați garanția, găsiți aici un tutorial despre cum să instalați Ice Cream Sandwich pe Galaxy S, dar trebuie să menționez că mai bine stați departe de o astfel de portare, pentru că puteți brickui telefonul. Nu sunt surprins să văd predecesorul lui Galaxy s II rulând Android 4.0, deoarece la urma urmei până și Nexus One a avut parte de un port de acest gen, evident mai instabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×