ASUS va lansa telefoanele ZenFone 2 cu procesoare Qualcomm și MediaTek, nu doar Intel

700 ori
<b>ASUS va lansa telefoanele ZenFone 2 cu procesoare Qualcomm și MediaTek, nu doar Intel</b>Ambele telefoane noi ASUS prezentate la CES 2015 s-au remarcat printr-un aspect unic: ZenFone Zoom este un super cameraphone, iar ZenFone 2 reprezintă o premieră aducând 4 GB RAM. Azi aflăm că vor exista versiuni variate de ZenFone 2, cu două tipuri...

Ambele telefoane noi ASUS prezentate la CES 2015 s-au remarcat printr-un aspect unic: ZenFone Zoom este un super cameraphone, iar ZenFone 2 reprezintă o premieră aducând 4 GB RAM. Azi aflăm că vor exista versiuni variate de ZenFone 2, cu două tipuri de procesoare.

în mod interesant, ZenFone 2 este la bază un phablet cu ecran de 5.5 inch și procesor Intel Atom Z3580 quad core, deci practic vor exista 3 versiuni de chipset. Conform publicației Focus Taiwan, Asustek Computer Inc a confirmat că ZenFone 2 va primi aceste noi versiuni în curând, cu procesoare Qualcomm și MediaTek.

Această diversitate vine în completarea dorinței ASUS proclamate la finalul anului trecut, de a vinde peste 17 milioane de smartphone-uri în 2015. Se pare că modelul cu procesor Qualcomm de ZenFone 2 va avea un preț mai scăzut și va sosi în trimestrul 2 al acestui an, iar pe piețele unde conectivitatea 3G e populară, ZenFone 2 va sosi cu CPU MediaTek.

Această versiune va debuta în a doua jumătate a acestui an, țintind către piața din India. ZenFone 2 cel original va sosi în Taiwan, Singapore, China, Franța și alte câteva țări luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×