Windows 10 În varianta pentru mobile ne va reaminti programările din calendar chiar și la stingerea device-ului

615 ori
<b>Windows 10 În varianta pentru mobile ne va reaminti programările din calendar chiar și la stingerea device-ului</b>După ce aseară aflam că Microsoft a făcut publică versiunea Windows 10 Preview pentru o serie limitată de terminale din gama Lumia, iată că acum descoperim și unele dintre acele funcții ce nu au fost prezentate oficial în cadrul evenimentului...

După ce aseară aflam că Microsoft a făcut publică versiunea Windows 10 Preview pentru o serie limitată de terminale din gama Lumia, iată că acum descoperim și unele dintre acele funcții ce nu au fost prezentate oficial în cadrul evenimentului din 21 ianuarie.

Mai precis, Windows 10 Preview ne va reaminti de acum înainte programările din calendar chiar și la stingerea telefonului, funcție ce este demonstrată în clipul de mai jos de către userul Richard de pe platforma Instagram.
​

A video posted by Richard (@ricker666) on Feb 12, 2015 at 4:45pm PST

Remarcăm cum la doar câteva secunde la de apăsarea butonului de oprire, telefonul ne prezintă un mesaj sub forma “în cazul în care ai uitat..”. Deși nu este un lucru atât de important, funcția introdusă de către Microsoft se poate dovedi destul de utilă, oferindu-ne un mic preview al activităților pe care le avem de făcut în ziua următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×