Asus va oferi Eee PC cu suport 3G Wireless

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.377 ori
<b>Asus va oferi Eee PC cu suport 3G Wireless</b>Asustek a anuntat oficial ca va pune in vanzare versiuni ale mini-laptopurilor Eee PC cu suport 3G catre finalul acestui an. Miscarea vine ca un raspuns la ofertele similare ale companiilor rivale si speram ca si Orange Romania sa includa cat mai repede...

Asustek a anuntat oficial ca va pune in vanzare versiuni ale mini-laptopurilor Eee PC cu suport 3G catre finalul acestui an. Miscarea vine ca un raspuns la ofertele similare ale companiilor rivale si speram ca si Orange Romania sa includa cat mai repede noile notebookuri in portofoliul sau, dupa cum a facut cu Eee PC 901.

Noile terminale ar putea vedea lumina zilei chiar din septembrie, cel putin in Europa. O serie de companii din Taiwan si-au aratat intentia de a oferi suport 3G pe laptopurile lor si exista deja o astfel de firma ce ofera un produs de acest gen. Este vorba despre Elitegroup Computer Systems, care deja a semnat contracte cu operatorii europeni, pentru a distribui mini-notebook-ul G10IL, ce va sosi in magazine in septembrie sau octombrie.

Laptopurile sosesc cu module interne 3G cu suport HSDPA sau HSUPA (High Speed Downlink/Uplink Packet Access). Actualii posesori de mini-notebookuri se pot adresa oricand furnizorilor de servicii wireless pentru a obtine cartele/modemuri 3G si abonamente pe masura pentru a folosi serviciile wireless de mare viteza. Trebuie sa mentionam faptul ca Eee PC-urile cu suport 3G vor sosi impreuna cu abonamente 3G, acest lucru scazand pretul initial al laptopurilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×