Google Talk acum optimizat pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Google 1.183 ori
<b>Google Talk acum optimizat pentru iPhone</b>In vreme ce ne pregatim pentru sosirea lui iPhone 3G in magazine, aflam ca Google tocmai a incheiat procesul de dezvoltare a unui serviciu de instant messaging web based Google Talk, compatibil cu faimosul iPhone. Toate feature-urile standard sunt...

In vreme ce ne pregatim pentru sosirea lui iPhone 3G in magazine, aflam ca Google tocmai a incheiat procesul de dezvoltare a unui serviciu de instant messaging web based Google Talk, compatibil cu faimosul iPhone.

Toate feature-urile standard sunt prezente, astfel ca puteti cauta in lista de contacte, verificand statusul persoanelor apropiate si trimitandu-le mesaje in timp real. Si toate acestea de pe un iPhone sau, in curand de pe un iPhone 3G. Serviciul este extrem de user friendly, folosind o interfata touchscreen simpla cu care va veti obisnui imediat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati adresa folosind browserul Safari de pe iPhone si apoi sa accesati contrul dumneavoastra Google. Ramane de vazut ce fel de aplicatii si servicii vom mai vedea pe iPhone in urmatoarele 2 saptamani, de vreme ce developerii au muncit non-stop de la aparitia SDK-ului, iar acum asteptam roadele acestui travaliu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×