UTOK revine cu reduceri pentru smartphone-uri și tablete; se oferă și carduri microSD de 32 GB pentru unele produse

Autor:  | Publicat în:  UTOK 624 ori
<b>UTOK revine cu reduceri pentru smartphone-uri și tablete; se oferă și carduri microSD de 32 GB pentru unele produse</b>Timp de o săptăm&acirc;nă, cei de la UTOK organizează o nouă campanie de reduceri ce ne aduce prețuri interesante pentru mai toate smartphone-urile și tabletele comercializate. Totodată, la achiziția unui telefon cu diagonala de 5 inch, sau a...

Timp de o săptămână, cei de la UTOK organizează o nouă campanie de reduceri ce ne aduce prețuri interesante pentru mai toate smartphone-urile și tabletele comercializate. Totodată, la achiziția unui telefon cu diagonala de 5 inch, sau a unei tablete de 10 inch, vom primi un card microSD de 32 GB cadou.

Printre aceste smartphone-uri îl avem pe UTOK Q55, model cu display HD IPS (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core de 1.2 GHz și 1 GB memorie RAM. La pachet se află o cameră foto principală de 8 megapixeli, suport dual-SIM, și o baterie de 2000 mAh. Prețul său este de doar 299 lei.

De asemenea, putem opta pentru o tabletă de 10 inch în schimb, cum este UTOK 1005Q, device cu preț de doar 349 lei ce ne pune la dispoziție un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și o baterie de 5.200 mAh. Printre accesorii vor regăsi și un cablu USB-OTG.

Aceste produse, dar și alte smartphone-uri de 5 inch, respectiv tablete cu panouri de 10 inch, pot fi găsite acum pe UTOK.ro la prețuri speciale!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×