UTOK revine cu reduceri pentru smartphone-uri și tablete; se oferă și carduri microSD de 32 GB pentru unele produse

Autor:  | Publicat în:  UTOK 615 ori
<b>UTOK revine cu reduceri pentru smartphone-uri și tablete; se oferă și carduri microSD de 32 GB pentru unele produse</b>Timp de o săptăm&acirc;nă, cei de la UTOK organizează o nouă campanie de reduceri ce ne aduce prețuri interesante pentru mai toate smartphone-urile și tabletele comercializate. Totodată, la achiziția unui telefon cu diagonala de 5 inch, sau a...

Timp de o săptămână, cei de la UTOK organizează o nouă campanie de reduceri ce ne aduce prețuri interesante pentru mai toate smartphone-urile și tabletele comercializate. Totodată, la achiziția unui telefon cu diagonala de 5 inch, sau a unei tablete de 10 inch, vom primi un card microSD de 32 GB cadou.

Printre aceste smartphone-uri îl avem pe UTOK Q55, model cu display HD IPS (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core de 1.2 GHz și 1 GB memorie RAM. La pachet se află o cameră foto principală de 8 megapixeli, suport dual-SIM, și o baterie de 2000 mAh. Prețul său este de doar 299 lei.

De asemenea, putem opta pentru o tabletă de 10 inch în schimb, cum este UTOK 1005Q, device cu preț de doar 349 lei ce ne pune la dispoziție un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și o baterie de 5.200 mAh. Printre accesorii vor regăsi și un cablu USB-OTG.

Aceste produse, dar și alte smartphone-uri de 5 inch, respectiv tablete cu panouri de 10 inch, pot fi găsite acum pe UTOK.ro la prețuri speciale!

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×