ASUS ZenFone 2 va primi o versiune "Mini" de 5 inch În martie

Autor:  | Publicat în:  Asus 533 ori
<b>ASUS ZenFone 2 va primi o versiune "Mini" de 5 inch În martie</b>ASUS ZenFone 2 este un phablet de 5.5 inch care a ieșit în evidență prin faptul că poate include până la 4 GB RAM. Aparent, pe lângă cele două versiuni ale acestui model, va exista și o a treia cu ecran de 5 inch. &nbsp; La ora actuală ASUS...

ASUS ZenFone 2 este un phablet de 5.5 inch care a ieșit în evidență prin faptul că poate include până la 4 GB RAM. Aparent, pe lângă cele două versiuni ale acestui model, va exista și o a treia cu ecran de 5 inch.

La ora actuală ASUS ZenFone 2 a fost anunțat cu Android 5.0, într-o versiune cu procesor Intel Atom Z3580 și 2 GB RAM și una cu procesor Intel Atom Z3560 și 4 GB RAM. Primim și o cameră principală de 13 MP, camera selfie de 5 MP și între 16 și 64 GB stocare. Nouă versiune ar putea oferi o rezoluție HD și nu Full HD, că modelul cu 4 GB la bord. ZenFone 2 în versiunea de bază va ajunge în magazine în martie și probabil tot atunci se va lansa și acel "Mini".

Bănuiesc și că terminalul își va păstra lookul slim, metalic și rotunjit cu acele butoane de volum elegante în spate. Rămâne de văzut dacă vom primi și camera principală de 13 MP pe modelul de 5 inch, dar totul e la nivel de speculație deocamdată.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×