Iată-l pe Asus ZenFone 3 într-un prim hands-on ce ne familiarizează cu design-ul produsului

1.759 ori
<b>Iată-l pe Asus ZenFone 3 într-un prim hands-on ce ne familiarizează cu design-ul produsului</b>În cursul zilei de ieri cei de la Asus au prezentat și smartphone-ul ZenFone 3, un terminal ce renunță la carcasa din policarbonat regăsită pe predecesorul său, și optează acum pentru un corp premium compus dintr-o ramă metalică și un spate din sticlă

Vedeta din cadrul evenimentului Zenvolution de ieri a fost cu siguranță noul smartphone Asus ZenFone 3, produs ce trece printr-o transformare serioasă comparativ cu predecesorul său. Astfel, se renunță la corpul din policarbonat în favoarea unei carcase cu ramă metalică și spate din sticlă curbată 2.5D, amintindu-ne de seria Galaxy S a celor de la Samsung.

Astăzi avem ocazia să privim asupra unui prim hands-on video cu Asus ZenFone 3, terminal care trebuie să recunoaștem arată foarte bine, mai ales pentru categoria de preț din care face parte. Observăm prezența unui port USB Type-C la bază alături de un microfon și difuzorul pentru redarea audio, iar în partea laterală dreapta - butoanele de volum și butonul power/unlock.

În partea de sus avem jack-ul audio 3.5 mm, un microfon secundar, iar pe lateral stânga sloturile pentru SIM și card microSD. Privit din spate, telefonul aduce un senzor foto generos de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, telemetru laser pentru focalizare și bliț dual-tone. Acesta iese cu doar puțin în evidență, iar mai jos regăsim și scanner-ul de amprente. 

Potrivit informațiilor sosite ieri în presă, acest smartphone ar urma să coste doar 249 dolari pentru versiunea cu 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Puteți afla lista completă de specificații de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×