Samsung ar putea introduce În curând pe piață o serie de tablete Android cu display 4:3

Autor:  | Publicat în:  Samsung 376 ori
<b>Samsung ar putea introduce În curând pe piață o serie de tablete Android cu display 4:3</b>Potrivit unui zvon ajuns de curând în presă, se pare că cei de la Samsung au în plan lansarea unor noi tablete Android în următoarea perioadă, device-uri care vor adopta un ecran cu un raport al imaginii de 4:3. &nbsp; Printre aceste modele am...

Potrivit unui zvon ajuns de curând în presă, se pare că cei de la Samsung au în plan lansarea unor noi tablete Android în următoarea perioadă, device-uri care vor adopta un ecran cu un raport al imaginii de 4:3.

Printre aceste modele am putea regăsi nume ca și Galaxy Tab 8.0, Galaxy Tab 10.1, sau chiar și noua versiune a lui Galaxy Note 8.0, respectiv Note 10.1. Din câte știm deja, aceste device-uri ar putea sosi la pachet cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64-bit.

Deși lista completă de specificații ale acestor tablete este momentan necunoscută, ne-am putea aștepta ca lansarea lor să aibă loc cât de curând, cel mai posibil loc fiind Mobile World Congress din Barcelona.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×