Smartphone-urile Asus ZenFone 3 ar putea debuta comercial în Taiwan pe data de 12 iulie

1.426 ori
<b>Smartphone-urile Asus ZenFone 3 ar putea debuta comercial în Taiwan pe data de 12 iulie</b>A trecut fix o lună de la evenimentul Asus în cadrul căruia au fost lansate smartphone-urile ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe, și ZenFone 3 Deluxe. Cu toate acestea, dispozitivele amintite aici încă nu sunt disponibile comercial, semn că debutul în magazine

Pe data de 30 mai cei de la Asus lansau un trio de smartphone-uri cu totul și cu totul interesante, fiind vorba desigur despre modelele din noua gamă ZenFone 3 compusă din varianta standard ZenFone 3, din modelul flagship ZenFone 3 Deluxe, și din varianta phablet numită ZenFone 3 Ultra. Deși a trecut fix o lună de la anunțul companiei taiwaneze, aceste handset-uri încă nu sunt disponibile comercial, cel puțin nu pentru moment. 

Informații cu privire la acest subiect apar astăzi pe web din partea site-ului taiwanez ePrice.com.tw ce susține faptul că noile terminale vor debuta pe data de 12 iulie în Taiwan. Modelul standard urmează a fi comercializat la un preț de 249 dolari, în timp ce varianta flagship denumită ZenFone 3 Deluxe va costa 479 dolari. Nu în ultimul rând, se pare că pentru varianta phablet va trebui să scoatem din buzunar 499 dolari.

Toate aceste device-uri vin cu panouri Full HD de 5.5, 5.7, respectiv 6 inch în ordinea prezentării de mai sus, cu Android 6.0.1 Marshmallow și cu camere frontale de 8 megapixeli pentru selfie-uri. Cel mai interesant din această listă este de departe ZenFone 3 Deluxe - smartphone cu procesor Snapdragon 820, 4 sau 6 GB memorie RAM în funcție de varianta aleasă, și cameră foto de 23 megapixeli ce poate filma 4K.

Dacă într-adevăr noile telefoane vor ajunge pe piața din Taiwan pe 12 iulie rămâne de văzut, și totodată așteptăm informații cu privire la momentul în care aceste produse vor debuta și pe plan european.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×