ASUS ZenFone 3 este actualizat la Zen UI 4.0, plus ASUS ZenFone Zoom S; Iată ce e nou!

1.692 ori
<b>ASUS ZenFone 3 este actualizat la Zen UI 4.0, plus ASUS ZenFone Zoom S; Iată ce e nou!</b>Descoperim în această ultimă zi a săptămânii faptul că cei de la Asus au actualizat recent smartphone-ul ZenFone 3 la interfața ZEN UI 4.0. Același update sosește și pentru smartphone-ul ZenFone Zoom S, cel pe care l-am testat de curând aici la

ASUS a început să îşi actualizeze telefoanele din gama ZenFone 3 la cel mai nou Zen UI, ducându-le la versiunea Zen UI 4.0. Pe listă se află nu numai modelele ZenFone 3, ci şi ZenFone Zoom S, pe care l-am testat recent de altfel.

Zen UI 4.0 a debutat de fapt cu telefoanele ZenFone 4 şi acum ajunge şi pe terminalele de anul trecut. Această nouă interfaţa aduce un look mai minimalist şi proaspăt, mai curat şi mai aerisit. Avem o galerie pe bază de AI, pentru o aranjare inteligentă a fotografiilor, teme animate, funcţie SOS  şi noi funcţionalităţi legate de gaming prin zona Game Genie. Aceasta permite streaming-ul pe Twitch si YouTube și captură cu camera frontală în vreme ce vă jucaţi, iar acum a primit noi opţiuni.

Vom putea folosi şi funcţia Twin Apps pentru a utiliza două conturi pe Facebook şi Whatsapp simultan. Există şi Page Marker pentru a putea salva articole din browser şi a le citi oriunde şi oricând. Trebuie spus totuşi că acest release software nu este Android Oreo, deci nu a venit încă momentul acelei actualizări. O veste excelentă e faptul că Zen UI 4.0 reduce numărul de aplicaţii preinstalate de la 35 la 13.

Lansarea globală a softului va avea loc pe parcursul următoarei săptămâni deci aşteptaţi-vă să primiţi noul Zen UI până pe 24 septembrie să zicem.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×