LG lucrează la noi telefoane din seria X, 3 variante au apărut deja pe web sub formă de nume de cod

902 ori
<b>LG lucrează la noi telefoane din seria X, 3 variante au apărut deja pe web sub formă de nume de cod</b>Sud-coreenii de la LG Electronics lucrează în acest moment la noi telefoane din seria X aparent, 3 variante din gamă fiind zărite online sub formă de nume de cod. Acestea sunt cunoscute sub denumirile de LGM-X100K, LGM-X100S şi LGM-X100L

LG ar lucra la 3 telefoane noi, care au scăpat pe web sub nume de cod. Deocamdată par să fie menite pentru piaţa din Coreea de Sud, după ce au trecut de certificarea unei autorităţi coreene pe 12 septembrie.

Certificarea acoperă suportul FDD-LTE/W-CDMA., iar modelele pregătite pentru debut sunt LGM-X100K, LGM-X100S şi LGM-X100L. E foarte posibil să fie vorba despre un singur smartphone, care are diferite nume de cod pentru diferiţi operatori din Coreea, precum LG U Plus, KT sau SK Telecom. Nu avem dotări pentru terminale, dar circula zvonul  că ar fi telefoane entry level.

LG are în jur de 15-20 modele în seria X în acest moment, unele vândute bine în SUA. E vorba de modele ca X Power, X Screen, X Style sau X Charge. X Power este clar un battery phone, iar X Screen are un ecran secundar. Terminalele au debutat anul trecut în primăvară, dar în această vară a apărut şi LG X Power 2. Mai sunt totuşi handseturi ce au nevoie de upgrade in gama X. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×