ASUS ZenFone 4 primeşte dată de lansare: va debuta pe 19 august

964 ori
<b>ASUS ZenFone 4 primeşte dată de lansare: va debuta pe 19 august</b>Într-un final avem și data asociată lansării lui Asus ZenFone 4, aceasta fiind 19 august. Din teaser-ul proaspăt dezvăluit iese la iveală faptul că vom avea de-a face cu un terminal echipat cu cameră duală posibil cu zoom optic 2x și funcții de tip

Cu 10 zile în urma vedeam primele teasere oficiale pentru ASUS ZenFone 4, care confirmau destul de clar prezenţa unei camere duale la bord. Azi aflăm şi data la care va fi prezentată nouă serie de terminale şi anume 19 august.

ASUS ZenFone 4

Se pare că tot mai multe companii, printre care şi Nokia şi ASUS nu mai au răbdare până la conferințele IFA 2017 de pe 31 august şi îşi prezintă terminalele mai devreme. ZenFone 4 şi ZenFone 4 Pro sunt terminalele noi pe care le aşteptăm cu cea mai mare nerăbdare. ZenFone 4 Max a debutat deja oficial, fiind vândut în Rusia deocamdată. Debutul lui ASUS ZenFone 4 are loc în Filipine, în Pasay pe 19 august.

E posibil să vedem şi alte evenimente locale sau ca debutul cel mare internaţional să fie păstrat pentru IFA. Ce e cert e că vom afla în sfârşit preţuri şi specificaţii clare pentru noile modele. Mai este aşteptat şi un handset ZenFone 4 Selfie, care nu m-ar mira să aibă camera frontală duală şi blitz frontal. Orientându-ne după abordarea generaţiilor ZenFone 2 şi 3, putem deduce că ZenFone 4 va veni cu multiple variante de diagonale, RAM şi stocare.

ZenFone 4 ar trebui să aibă un CPU Snapdragon 660, iar varianta Pro să facă saltul la Snapdragon 835, ţinând locul unui model Deluxe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×