ASUS ZenFone 5 are programat un debut în luna martie 2018; probabil îl vedem la MWC

Autor:  | Publicat în:  Asus 796 ori
<b>ASUS ZenFone 5 are programat un debut în luna martie 2018; probabil îl vedem la MWC</b>Așa cum ați aflat în cursul zilei de ieri, cei de la ASUS au organizat un eveniment de presă în Roma, Italia pentru lansarea pe plan european a modelelor din seria ZenFone 4. Am avut și noi un trimis la fața locului și aflăm acum și detalii despre

În cadrul evenimentului de ieri pe care ASUS l-a organizat în Roma, Italia pentru lansarea pe plan european a seriei ZenFone 4 am avut parte și de câteva declarații oficiale din partea CEO-ului companiei, Jerry Shen. Acesta a declarat că următoarea generație de smartphone-uri intitulată ZenFone 5 va sosi mai devreme anul viitor, fiind menționată luna martie 2018 și probabil un debut la târgul MWC din Barcelona.

Motivul pentru care succesorul lui ZenFone 4 va sosi mai devreme are de-a face cu faptul că firma taiwaneză a înregistrat o creștere în segmentul smartphone - asta ca rezultat al procesului recent de restructurare. Se pare că din trimestrul 4 al acestui an, business-ul smartphone va deveni din nou profitabil și potrivit lui Jerry Shen, ASUS urmează se va afla în top 7 cei mai mari vânzători de smartphone-uri la nivel global în trimestrul 3 din 2018.

CEO-ul taiwanez a comentat și pe seama acordului recent dintre HTC și Google, afacere care aparent nu va avea un impact major asupra diviziei smartphone ASUS - asta datorită faptului că firma are o cooperare strânsă cu Google și pentru că se urmărește segmentul entry-level și mid-range, nu cel high-end din care terminalele Pixel fac parte. 

Totodată sperăm ca și recentul parteneriat încheiat cu americanii de la Qualcomm să contribuie la o lansare comercială mai rapidă a noilor modele ZenFone 5!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×