ASUS ZenFone 5 are programat un debut în luna martie 2018; probabil îl vedem la MWC

Autor:  | Publicat în:  Asus 824 ori
<b>ASUS ZenFone 5 are programat un debut în luna martie 2018; probabil îl vedem la MWC</b>Așa cum ați aflat în cursul zilei de ieri, cei de la ASUS au organizat un eveniment de presă în Roma, Italia pentru lansarea pe plan european a modelelor din seria ZenFone 4. Am avut și noi un trimis la fața locului și aflăm acum și detalii despre

În cadrul evenimentului de ieri pe care ASUS l-a organizat în Roma, Italia pentru lansarea pe plan european a seriei ZenFone 4 am avut parte și de câteva declarații oficiale din partea CEO-ului companiei, Jerry Shen. Acesta a declarat că următoarea generație de smartphone-uri intitulată ZenFone 5 va sosi mai devreme anul viitor, fiind menționată luna martie 2018 și probabil un debut la târgul MWC din Barcelona.

Motivul pentru care succesorul lui ZenFone 4 va sosi mai devreme are de-a face cu faptul că firma taiwaneză a înregistrat o creștere în segmentul smartphone - asta ca rezultat al procesului recent de restructurare. Se pare că din trimestrul 4 al acestui an, business-ul smartphone va deveni din nou profitabil și potrivit lui Jerry Shen, ASUS urmează se va afla în top 7 cei mai mari vânzători de smartphone-uri la nivel global în trimestrul 3 din 2018.

CEO-ul taiwanez a comentat și pe seama acordului recent dintre HTC și Google, afacere care aparent nu va avea un impact major asupra diviziei smartphone ASUS - asta datorită faptului că firma are o cooperare strânsă cu Google și pentru că se urmărește segmentul entry-level și mid-range, nu cel high-end din care terminalele Pixel fac parte. 

Totodată sperăm ca și recentul parteneriat încheiat cu americanii de la Qualcomm să contribuie la o lansare comercială mai rapidă a noilor modele ZenFone 5!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×