LG V30 ni se dezvăluie în manualul oficial de utilizator, cu tot cu cameră duală în spate

880 ori
<b>LG V30 ni se dezvăluie în manualul oficial de utilizator, cu tot cu cameră duală în spate</b>Continuă scăpările lui LG V30 și astăzi este momentul să privim asupra manualului oficial de utilizator care ne oferă o randare a produsului. Este vorba mai degrabă despre o schiță ce scoate la iveală un soi de LG G6 evoluat care aduce o

Încă o cărămidă a mai fost pusă la baza piramidei de scăpări LG V30, de această manualul oficial pentru utilizator ajungând pe web. Scăparea nu dezvăluie tot manualul, ci doar o schiţă preluată de acolo, aliniată cu precedentele scăpări de randari.

LG V30

Sursă este deja obişnuitul @OnLeaks, care ne-a dezvăluit şi imagini CAD cu acest flagship de toamnă. Se confirmă şi camera duală, care tocmai am aflat că are o super deschidere a diafragmei de altfel. Phablet-ul pare să fie subţire, să aibă muchii ultraslim ale ecranului şi vedem şi colţuri curbate pentru acest display. Scannerul de amprente e integrat în butonul Power, plasat în spate, cum am văzut şi pe LG G6 de altfel.

Nici urmă de ecran secundar, cum ne şi aşteptăm de altfel (deși LG V20 si V10 au avut unul). V30 ar trebui să debuteze pe 31 august în cadrul unei conferinţe la IFA 2017, in Berlin. Va compensa procesorul Snapdragon 821 de pe LG G6 cu un Snapdragon 835, iar camera duală ar trebui să vina şi cu telemetru laser şi un senzor cu lentilă wide angle. Mă aştept să continue scăpările în următoarele săptămâni, culminând cu scurte clipuri hands on.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×