ASUS ZenFone 4 Selfie Pro apare într-o variantă diferită pe TENAA; primește o cameră duală frontală de 12 + 5 mpx

833 ori
<b>ASUS ZenFone 4 Selfie Pro apare într-o variantă diferită pe TENAA; primește o cameră duală frontală de 12 + 5 mpx</b>În urmă cu doar câteva zile Asus ZenFone 4 Selfie avea parte de un mega-leak, o zi în care aflam că produsul sosește și într-o variantă mai bine dotată numită ZenFone 4 Selfie Pro. Aceasta se remarca printr-o cameră frontală duală compusă din

Chiar de curând smartphone-ul ASUS ZenFone 4 Selfie a avut parte de o mega scăpare despre care v-am informat și noi chiar aici, fiind menționată și existența unei variante Pro cu dotări mai atractive. Acel model era listat cu o cameră frontală duală de 24 + 8 megapixeli, în vreme ce varianta standard se mulțumea cu un modul dual compus dintr-un senzor principal de 20 mpx și unul secundar de 8 megapixeli.

ASUS

Astăzi apare în ecuație și o a 3-a variantă derivată din ZenFone 4 Selfie Pro, model proaspăt certificat de TENAA. Aici telefonul este trecut cu o cameră selfie duală de 12 + 5 megapixeli, așadar o scădere serioasă la acest capitol. În rest dotările hardware par a fi în mare parte similare cu cele ale lui ZenFone 4 Selfie Pro, pentru comparație oferindu-vă un tabel mai jos.

 ZenFone 4 Selfie ZenFone 4 Selfie Pro ZenFone 4 Selfie Pro Lite 
Display 5.5 inch HD, IPS5.5 inch FHD, AMOLED 5.5 inch FHD, AMOLED
Procesor Snapdragon 430Snapdragon 625, 2.0 GHz Octa-core 2.0 GHz 
Memorie RAM4 GB4 GB 3 / 4 GB
Cameră selfie 20 + 8 mpx24 + 8 mpx12 + 5 mpx
Cameră foto principală 16 mpx16 mpx16 mpx
Baterie 3000 mAh3000 mAh2900 mAh

Am putea numi acest terminal drept ZenFone 4 Selfie Pro Lite și după cum vedeți doar partea de fotografie selfie este diferită în cazul de față. Design-ul este identic și aflați că telefonul rulează Android 7.1.1 Nougat. Rămâne să ne convingem curând cum stă de fapt treaba și dacă listarea TENAA conține o greșeală sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×