ASUS ZenFone 5 și ZenFone 5 Lite apar în schițe extrase din manualele oficiale; Modelul standard are decupaj în ecran

2.163 ori
<b>ASUS ZenFone 5 și ZenFone 5 Lite apar în schițe extrase din manualele oficiale; Modelul standard are decupaj în ecran</b>Pe final de săptămână avem ocazia să vedem și o serie de schițe ale telefoanelor ASUS ZenFone 5 și ZenFone 5 Lite extrase direct din manualele oficiale de utilizare. Ce descoperim de aici este că modelul standard va avea decupaj în ecran

În cursul zilei de ieri vedeam randări ale lui ASUS ZenFone 5 Lite, care prezentau 4 camere la bordul acestui terminal, iar acum scăpările continuă, tot în gama ZenFone 5. Vedem de această dată o serie de schițe atât pentru modelul Lite, cât și pentru varianta standard ZenFone 5 - materiale extrase aparent chiar din cadrul manualelor oficiale pe care ASUS le va oferi la pachet cu telefoanele.

ASUS ZenFone 5 Lite

Potrivit celor de la WinFuture.de, acest model ZenFone 5 Lite (ZC600KL) va sosi la bord cu o cameră duală de 16 megapixeli unde unul dintre senzori va fi de tip wide-angle la 120 grade, iar cel de-al doilea un senzor normal. Va avea și o cameră duală frontală cu senzori de 20 megapixeli și pe lista de presupuse dotări vom mai avea procesorul Snapdragon 660, 4 GB de RAM și Android 8.0 Oreo preinstalat.

ASUS ZenFone 5

Cât despre Asus ZenFone 5 (ZE620KL), acesta se remarcă prin ecranul cu decupaj care este din ce în ce mai adoptat în lumea Android, inclusiv de către Huawei, judecând după scăpările lui P20. Şi acest model pare să aibă fie o cameră duală frontală, fie un set de senzor capabili de recunoaştere facială. Design-ul zonei frontale a lui ZenFone 5 mă duce cu gândul la un combo între iPhone X şi LG G6, în vreme ce spatele aminteşte mai mult de un iPhone.

Asta mai ales dupa ce ZenFone 4 avea o cameră duală orientata orizontal, iar ZenFone 5 vertical. Tot în spate găsim şi scannerul de amprente, iar jack-ul audio a fost păstrat din fericire. Scăpările menţionează prezenţa unei carcase din sticlă şi metal. Aflăm mai multe despre terminale la MWC 2018 şi sunt tare curios să văd cum arată noul Zen UI aplicat peste Oreo. Formatul telefoanelor este 18:9 și procesoarele cred ca vor ajunge și la Snapdragon 845 pe un posibil ZenFone 5 Pro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×