Asus ZenFone 5 Lite apare menționat online cu numele de cod ZC600KL; are ecran de 6 inch

2.590 ori
<b>Asus ZenFone 5 Lite apare menționat online cu numele de cod ZC600KL; are ecran de 6 inch</b>Și din partea celor de la Asus așteptăm noutăți din zona smartphone în perioada următoare și poate chiar la MWC 2018 vom vedea aceste produse afișate publicului. Până atunci ne mulțumim cu primele leak-uri asociate seriei ZenFone 5

În acest an așteptăm ca și portofoliul de smartphone-uri ASUS echipate cu panouri 18:9 să se extindă, fiind șanse foarte mari să vedem asemenea produse afișate în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona ce are loc la finalul lunii februarie. Atunci l-am putea vedea pe ASUS ZenFone 5 Lite, telefon recent menționat online în Rusia cu numele de cod ZC600KL).

ASUS ZenFone 5 Lite

Din această denumire iese la iveală că avem de-a face cu un phablet generos de 6 inch, unul care aparent va opta pentru un chipset Qualcomm, dorința publicului fiind cu siguranță aceea de a fi cazul unui chipset Snapdragon 660. Telefonul ar fi fost certificat în țara lui Putin și ținând cont de trendul actual sunt mari șansele să avem parte de un ecran cu aspect 18:9.

Așteptăm acum și certificarea TENAA care ne va oferi extra detalii despre dotările hardware ale acestui handset și totodată primele fotografii reale. Posibil să aibă o cameră duală în spate, corp unibody și baterie de peste 3500 mAh.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×