ASUS ZenFone 5 Lite apare într-o fotografie reală; Vedem și o randare care prezintă variantele de culoare

1.527 ori
<b>ASUS ZenFone 5 Lite apare într-o fotografie reală; Vedem și o randare care prezintă variantele de culoare</b>Taiwanezii de la ASUS au pregătit un eveniment de presă pentru această ediție MWC 2018, loc unde vor aduce noua serie de terminale ZenFone 5. Culmea cel mai scăpat model este varianta Lite, fiind dezvăluite randări oficiale de curând și acum

Pe final de săptămână sosesc numeroase leak-uri asociate lui ZenFone 5 Lite, un telefon pe care compania taiwaneză îl va introduce oficial alături de celelalte modele din gamă chiar la MWC 2018. Am văzut mai devreme schițe ale handset-ului extrase direct din manualul de utilizare, iar acum descoperim și o fotografie reală, dar și o randare nouă din partea lui @evleaks care prezintă variantele de culoare.

ASUS ZenFone 5 Lite

După cum puteți vedea, cei de la ASUS vor oferi acest smartphone în 3 variante de culoare pentru început - acestea fiind Negru (Midnight Black), Alb (Midnight White) și totodată Roșu (Rouge Red). Nuanțele sunt foarte prezentabile aș zice și acel model pe roșu va fi cu siguranță favoritul multora.

ASUS ZenFone 5 lITE

Cât despre fotografia reală, aceasta ne dezvăluie varianta pe negru ce adoptă o ramă metalică și un spate din sticlă glossy care va atrage serios amprentele. În spate se află și camera duală plasată central pe dispozitiv și un pic mai jos avem și scannerul de amprente într-o zonă ușor de accesat cu degetul. Ca dotări ne așteptăm la un procesor Snapdragon 660, la o cameră selfie duală de 20 megapixeli și la 4 GB de RAM.

Nu știm nimic despre prețuri, dar nu cred că se va trece de pragul de 400 dolari pentru această variantă Lite.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×