Samsung Galaxy Note 10 Lite apare în testul GeekBench şi are procesor de Note 9

1.087 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 Lite apare în testul GeekBench şi are procesor de Note 9</b>După multe scăpări asociate smartphone-ului Samsung Galaxy S10 Lite, acum revenim la cele adresate lui Galaxy Note 10 Lite. Terminalul tocmai a apărut în benchmark-ul GeekBench, cu un procesor familiar

După multe scăpări asociate smartphone-ului Samsung Galaxy S10 Lite, acum revenim la cele adresate lui Galaxy Note 10 Lite. Terminalul tocmai a apărut în benchmark-ul GeekBench, cu un procesor familiar, Exynos 9810. Acela este cipset-ul de pe Galaxy Note 9. Alte detalii aveţi mai jos.

Telefonul apare în GeekBench cu numele de cod SM-N770F şi este listat cu procesor Exynos 9810 şi 6 GB RAM. Cipsetul are o arhitectură de 10 nm şi e încă destul de puternic încât să ducă Android 10, One UI 2.0 şi probabil şi 3.0. E interesant şi numele de cod menţionat mai sus, pentru că se termină cu litera "F", rezervată modelelor single SIM globale, deci handsetul va ajunge şi pe piaţa internaţională.

Galaxy Note 10 Lite

În această săptămână am văzut telefonul certificat de FCC, iar odată cu certificarea s-a confirmat şi faptul că va avea stylus care se conectează prin Bluetooth. Aşteptăm un telefon cu corp din sticlă şi metal, cu 6 GB RAM şi o baterie de 3500 mAh să zicem, poate chiar mai mult. Ecranul va fi un AMOLED plat cu rezoluţie Full HD+ şi diagonală de 6+ inch. Aş paria şi pe o cameră triplă în spate. E posibil ca Note 10 Lite şi Galaxy S10 Lite să debuteze împreună în decembrie.

Încă nu ştim preţurile, dar orice sub 500 de euro sună bine. A apărut recent o speculaţie că Note 10 Lite ar putea debuta sub numele de Galaxy A81 sau drept rebranding pentru acest model. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×