ASUS ZenFone 6 devine ASUS 6Z în India, după ce taiwanezii pierd dreptul asupra brandului "Zen" şi "Zenfone" în această ţară

498 ori
<b>ASUS ZenFone 6 devine ASUS 6Z în India, după ce taiwanezii pierd dreptul asupra brandului "Zen" şi "Zenfone" în această ţară</b>ASUS ZenFone 6 continuă să se ramifice în diferite versiuni, dar nu vă faceţi iluzii despre un ZenFone 6 Lite deocamdată. Aflăm azi că telefonul va fi comercializat sub numele de ASUS 6Z în India, din cauza unor probleme

ASUS ZenFone 6 continuă să se ramifice în diferite versiuni, dar nu vă faceţi iluzii despre un ZenFone 6 Lite deocamdată. Aflăm azi că telefonul va fi comercializat sub numele de ASUS 6Z în India, din cauza unor probleme pe care taiwanezii le-au avut local cu branding-ul produselor sale.

Compania a pierdut la tribunal dreptul de a folosi brandingul "Zen" sau "Zenfone" pentru produsele vândute în India. Iniţial se zvonea că va amâna lansarea lui ZenFone 6 în această ţară, dar acum iată că debutul rămâne valabil, dar sub alt nume. Trebuie spus şi că în prima fază se dorea lansarea handsetului în India sub numele de ZenFone 6Z, dar acum îl va vinde ca ASUS 6Z.

A trebuit schimbat şi numele interfeţei din Zen UI, pentru a nu încălca aceleaşi copyright-uri. Dotările lui 6Z din India sunt aceleaşi cu cele de pe modelul din Europa, de la ecranul de 6.4 inch Full HD+ IPS LCD până la camera duală rotativă, cu senzori de 48 MP şi 13 MP. Avem şi procesor Snapdragon 855 la interior, până la 8 GB RAM şi 256 GB Stocare.

Smartphone-ul dispune de un slot microSD şi o impresionantă baterie de 5000 mAh, cu încărcare rapidă Quick Charge 4.0. Rulează Android 9.0 Pie cu Zen UI redenumit peste, iar cititorul de amprente se află în spate. La finalul lunii mai debuta şi o ediţie specială de ZenFone 6, aşa numita Edition 30, care aniversa 30 de ani de existenţa ASUS şi plusa cu 12 GB RAM şi 512 GB stocare.

Noi va pregătim între timp recenzia telefonului, care va sosi peste câteva zile. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×