ASUS ZenFone 6 se lansează în această seară! Iată cum poți urmări live evenimentul de la ora 21:00 (ora României)

1.573 ori
<b>ASUS ZenFone 6 se lansează în această seară! Iată cum poți urmări live evenimentul de la ora 21:00 (ora României)</b>Dacă nu ați uitat, astăzi pe data de 16 mai este programat și debutul smartphone-ului ASUS ZenFone 6 - handset care potrivit ultimelor leak-uri va aduce dotări flagship la pachet, printre care și puternicul procesor

Dacă nu ați uitat, astăzi pe data de 16 mai este programat și debutul smartphone-ului ASUS ZenFone 6 - handset care potrivit ultimelor leak-uri va aduce dotări flagship la pachet, printre care și puternicul procesor Snapdragon 855. Am văzut de curând și imagini oficiale ale terminalului și am descoperit astfel că vom primi o cameră foto rotativă care va fi utilizată atât pentru captura foto standard, cât și pentru cea selfie.

Va avea și 6 sau 8 GB RAM la bord, variante cu până la 128 GB de stocare flash și un ecran generos de 6+ inch fără vreun decupaj inestetic. Marginile din jurul ecranului sunt de asemenea foarte înguste, fapt ce contribuie la atingerea unui raport corp-ecran mare și din câte am descoperit ieri, scanner-ul de amprente va fi unul fizic regăsit în spatele dispozitivului.

Apropo de evenimentul de lansare, acesta va avea loc la ora 21:00 (ora României) și va putea fi urmărit chiar de aici - ASUS oferind un live stream de la fața locului din Valencia. În orașul spaniol se află și trimisul nostru Alex care va reveni cu detalii la cald despre noul flagship al taiwanezilor și poate cu o unitate pentru review. Aflăm toate informațiile și prețurile în această seară!

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×