ASUS ZenFone 6 / ZenFone 6Z este așteptat cu o cameră duală în spate, conform unei certificări FCC

631 ori
<b>ASUS ZenFone 6 / ZenFone 6Z este așteptat cu o cameră duală în spate, conform unei certificări FCC</b>După ce am văzut că flagshipul ASUS ZenFone 6Z a primit certificarea FCC, e rândul modelului ZenFone 6 să treacă prin acelaşi procedeu. Terminalul a fost şi el certificat, deşi din ce văd are acelaşi cod ca şi modelul 6Z

După ce am văzut că flagshipul ASUS ZenFone 6Z a primit certificarea FCC, e rândul modelului ZenFone 6 să treacă prin acelaşi procedeu. Terminalul a fost şi el certificat, deşi din ce văd are acelaşi cod ca şi modelul 6Z, deci ar putea fi acelaşi device. Noutatea reală e că aflăm că există o cameră duală la bord.

ASUS ZenFone 6

Seria ZenFone 6 debutează pe 16 mai în Valencia şi va include cel puţin două modele: ZenFone 6 şi ZenFone 6Z. Modelul de bază apare aici cu numele de cod ASUS I01WD şi va veni cu un procesor Snapdragon 855 (indiciu că e de fapt ZenFone 6Z). În spate se vor afla două camere orientate orizontal şi cu bliţ LED între ele, conform schemelor oficiale.

ASUS ZenFone 6

Sub ele se află şi cititorul de amprente, pe care sincer mă aşteptam să îl văd integrat în ecran. Terminalul aduce şi suport pentru încărcare rapidă la 18W şi două sloturi SIM, dar şi un ecran cu rezoluţie de 2340 x 1080 pixeli, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Rulează Android 9.0 Pie din start şi se zvoneşte că ASUS ar pregăti un preţ şi mai mic pentru ZenFone 6Z decât cel al lui ZenFone 5Z.

Daca ar fi sa ghicesc, cred ca ZenFone 6 va avea alt CPU Decat Snapdragon 855, poate un Snapdragon 710 sau 675. Aşteptăm şi detalii mai clare despre cameră, pentru că o bună perioadă de timp am crezut că va fi un modul triplu. Teoria cu camera selfie pop up/slider/periscop rămâne în picioare. 

Seria ZenFone a fost mereu amplă și e posibil să vedem variante variate de ZenFone 6Z, cu extra camere. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×