iOS 13 va face ştergerea aplicaţiilor mai uşoară; Iată cum

943 ori
<b>iOS 13 va face ştergerea aplicaţiilor mai uşoară; Iată cum</b>Săptămâna trecută a stat sub semnul lui WWDC 2019 şi iOS 13, iar în fiecare zi mai aflăm câte un detaliu nou despre platforma mobilă Apple. Se pare că pe lângă noutăţile aduse la nivel de Dark Mode şi aplicaţii

Săptămâna trecută a stat sub semnul lui WWDC 2019 şi iOS 13, iar în fiecare zi mai aflăm câte un detaliu nou despre platforma mobilă Apple. Se pare că pe lângă noutăţile aduse la nivel de Dark Mode şi aplicaţii care ocupă mai puţin spaţiu de stocare, există acum şi modalităţi mai uşoare de a şterge aplicaţii.

Până acum ştergerea era clasică: ţineai apăsat pe iconul aplicaţiei până ce începea să "tremure" şi apoi apăsai pe butonul X şi gata. Acum, cei care au pus mâna pe beta-ul iOS 13 afirmă că au găsit şi alte metode. Se pare că Apple a implementat posibilitatea de a şterge aplicaţii din lista de update-uri. Acea zonă este un soi de tab din App Store unde găsiţi o listă cu aplicaţiile instalate pe telefon, care sunt gata să fie actualizate.

Schimbarea din iOS 13 înseamnă şi că de acolo le putem şterge, nu doar actualiza. Un swipe în stânga pe aplicaţie va aduce în faţă şi opţiunea "Delete". iOS 13 ar trebui să primească un beta public în iulie şi să vină în varianta finală la toamnă, prin septembrie probabil.

Vă reamintesc că noul iOS aduce un Dark Mode, tastatură cu Swype, extra funcţii de securitate, noi opţiuni de editare foto/video şi o aplicaţie Photos regândită. Mai multe detalii despre noutăţile din iOS 13 aveţi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×