ASUS ZenFone 6 scapă din nou în fotografii reale, cu breton descentrat; Avem și filmare hands-on!

1.704 ori
<b>ASUS ZenFone 6 scapă din nou în fotografii reale, cu breton descentrat; Avem și filmare hands-on!</b>Iată că la început de săptămână mai bifează o apariție în leak-uri și ASUS ZenFone 6, ediția 2019 care astăzi ni se afișează într-o variantă prototip. Dacă vă amintiți, chiar la finalul lunii trecute am mai văzut imagini reale cu acest terminal

ASUS ZenFone 6 a avut primele scăpări de fotografii la final de octombrie şi astăzi ele continuă, cu noi prototipuri apărând în imagini. Primele scăpări prezentau multiple variante de design, dar cele noi par să meargă pe conceptul unui terminal cu "breton descentrat".

ASUS ZenFone 6 2019

Terminalul are decupajul solitar în ecran, cel pentru camera selfie amplasat în dreapta "frunţii" sale. Aceste fotografii reale vin de la site-ul italian HDBlog.it, care a postat o galerie prezentând unităţi ZenFone 6. Încă nu putem garanta că aceste imagini sunt autentice şi mai avem de aşteptat cel puţin 3-4 luni până debutează terminalul. 

ASUS ZenFone 6 2019

A apărut inclusiv un clip video cu prim planuri ale viitorului flagship, întors pe toate părţile. În spate se întrezăreşte o cameră duală, sub care avem scannerul de amprente, ce pare pus pe acelaşi modul protuberant. Telefonul reuşeşte să păstreze până și jackul audio, ceva ce nu prea mai vedem pe smartphone-urile din ziua de azi. 

ASUS ZenFone 6 2019

Pentru 2019 se pare că se pregăteşte moartea decupajelor clasice, înlocuite fie de orificii în ecran, fie de bretoane picătură de apă sau de ciudăţenii de gen ZenFone 6, cu decupaj mutat lateral. Vă reamintesc şi că la ultima scăpare de ZenFone 6 am văzut şi o variantă cu cameră triplă şi decupaj central, deci nimic nu e bătut în cuie.

asus zenfone 6 2019

Aşteptăm un procesor Snapdragon 8150 pe o eventuală varianta Z sau Pro de telefon ASUS, plus o cantitate impresionantă de RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×