Samsung Galaxy S10 are formatul de ecran edge to edge confimat de o scăpare de cod din Android Pie

3.895 ori
<b>Samsung Galaxy S10 are formatul de ecran edge to edge confimat de o scăpare de cod din Android Pie</b>Prin intermediul unui cod sursă Android Pie destinat lui Samsung Galaxy Note 9 ne este confirmat astăzi faptul că într-adevăr sud-coreenii vor aduce pe piață un terminal cu design edge-to-edge. Este vorba despre o iconiță apărută în acest

După o săptămână întreagă în care am admirat randări şi brevete pentru un posibil Samsung Galaxy S10 edge to edge, cu un mic decupaj rotund pentru camera selfie, acum avem extra indicii în această privinţă. S10 ar putea chiar sfârşi cu un ecran 100% edge to edge, dacă ne luăm după scăparea de mai jos.

Detaliul vine din software-ul beta Android 9.0 Pie pentru Galaxy Note 9. Funcţia Night Theme include o demonstraţie animată, care prezintă un telefon cu zero muchii. Ştiu, ar putea fi doar un template, un placeholder, dar ar putea fi şi un indiciu. Sursa scăpării, Ice Universe explică pe contul său de Twitter faptul că este convins că imaginea respectivă îl reprezintă pe Samsung Galaxy S10.

Samsung

Muchia de sus, care e de obicei mai groasă şi include camera selfie, difuzorul pentru convorbiri şi senzorii aproape are doar câțiva milimetri grosime acum. Şi nu avem doar o sursă cu privire la această nouă abordare, ci chiar două. Max Weinbach, membru XDA Developers este convins că Samsung foloseşte acea animaţie ca teaser pentru designul edge to edge al lui Galaxy S10.

El aminteşte de exemplul beta-ului Android Nougat de pe S7, care îl prezenta pe Galaxy S8 şi de beta-ul lui Oreo de pe S8 care îl prezenta pe S9 într-un mod similar. Samsung ar urma să plaseze camera selfie sub un mic orificiu în ecran şi să ascundă perfect difuzorul şi senzorii sub sticlă, inclusiv cel pentru amprente. Aflăm probabil mai multe la MWC 2019 sau înaintea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×