iPhone XR nu se vinde pe măsura aşteptărilor; Apple scade volumul de producţie

1.319 ori
<b>iPhone XR nu se vinde pe măsura aşteptărilor; Apple scade volumul de producţie</b>Cu toate că Apple avea mari așteptări de la iPhone XR, fiind menționat de către analiști drept telefonul care va genera cele mai multe vânzări pentru compania din Cupertino pe acest final de an, iată că în realitate lucrurile nu stau chiar așa

Imediat după ce au fost anunţate cele 3 noi modele iPhone, experţii şi analiştii s-au întrecut în predicţii cu privire la volumul lor de vânzări. Majoritatea au părut să îl favorizeze pe iPhone XR, pentru care preconizau 50% din totalul de comenzi iPhone din perioada ce urmă. Se pare că nu e deloc aşa, iar iPhone XR nu se vinde pe măsura aşteptărilor. Ba mai mult decât atât, Apple ar fi scăzut volumul de producţie.

În prima fază aflasem că iPhone XR primise mai multe precomenzi decât iPhone 8, dar acum descoperim că vânzările nu sunt chiar atât de impresionante. Asta cel puţin de la debutul de pe 26 octombrie şi până acum, deși mie 9 milioane de unităţi îmi sună perfect. Noile informaţii vin de la bursă via Nikkei, care scrie că Apple ar fi anulat acea creştere de volum al producţiei, solicitată către Foxconn şi Pegatron.

Pentru Foxconn erau pregătite deja 60 de linii de asamblare, dar în ultima vreme au fost folosite doar 45 de linii de producţie de gen. Raportul ce provine din Asia menţionează şi că firma din Cupertino ar fi apelat şi la furnizorul Wistron, pentru a face faţă unui eventual surplus de comenzi. Totuşi Wistron nu a primit încă vreo comandă şi nici nu o va face în perioada sărbătorilor de iarnă.

E încă neclar de ce iPhone XR nu e aşa bine primit cum se aşteptau experţii, mai ales că recenziile arată bine şi ecranul şi camera au fost lăudate deja. Între timp Apple ar fi dat un boost producţiei de unităţi iPhone 8 şi 8 Plus în compensaţie. În ultimele 24 de ore am aflat şi că Apple nu va mai spune publicului câte unităţi iPhone a livrat şi începem să înţelegem de ce.

Cert e că în acest moment iPhone XS Max se vinde ca pâinea caldă, iar recenzia noastră îi confirmă calitatea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×